Volg mij overal!
Fashion / 221215

Must have! Oost/West ‘Collection 4’

Amsterdams modelabel OOST/WEST Amsterdam vervolgt met ‘Collection 4’ hun succesvolle nieuwe hoofdstuk van het merk. De collectie is inmiddels te koop via de eigen vernieuwde webshop, online platformen Lokaal20 en 25Twelve en in zes fysieke verkooppunten waaronder de welbekende Local Good Store in Tramremise de Hallen Amsterdam. Naast de klassieke Oost en West signature, zetten zij deze keer een ruimere collectie neer voor hun achterban en maken zij – naar eigen zeggen – de stap naar een volgende fase.

Schermafbeelding 2015-12-22 om 09.13.52

Het verhaal van OOST/WEST tot nu toe
De twee vrienden Roi en Oliver namen de sprong om in juni 2014 het merk te lanceren. Beiden hebben een gedegen achtergrond in fashion en design, dus het creëren van OOST/WEST was een natuurlijk proces. Het merk kenmerkt zich met sterke graphics en illustraties, prints en borduursels op hoogwaardige kwaliteit kleding. Sinds juni 2015 is het duo een driemanschap geworden en is Chris Cornea verantwoordelijk voor onder andere online marketing en de vernieuwde website.

OOSTWEST-Looks-63-570x708
Ze halen hun inspiratie uit grafisch ontwerp, straatcultuur, muziek, reizen en hun dagelijkse omgeving; Amsterdam. Samenwerking met lokale ondernemers en merken staat hoog in het vaandel. 

OOSTWEST-Looks-17-570x708 OOSTWEST-Looks-37-570x708

www.oostwestamsterdam.com

Share on Facebook