Volg mij overal!
Beauty / 221215

Hot Shop! De Föhnbar

Mani en pedi salons zijn al jaren bekend in het straatbeeld en vullen plekjes in de agenda van vele vrouwen. Een Blowdrybar was er echter nog niet in Nederland. … Tot nu! De Föhnbar opent namelijk haar deuren in de Amsterdamse Frans Halsstraat.

De Föhnbar is een nieuw salon concept met één simpele activiteit: het föhnen van haar. Er wordt niet geknipt of gekleurd zoals bij de kapper, het gaat puur & alleen om het wassen en stylen van het haar. En dit voor een vaste, duidelijke prijs van €30,-. 

Schermafbeelding 2015-12-22 om 08.44.57

“Het heerlijke en luxe gevoel als iemand je haar doet: het zit beter en het blijft beter zitten. Maar als je voor elke blow out de hoofdprijs moet betalen bij de kapper wordt dit toch wat minder aantrekkelijk. En dan moet je ook  nog op tijd zijn voor het maken van een afspraak. Genoeg redenen voor ons om een betere en leukere optie zelf te creëren”, aldus Lindsay Pimontel, eigenaar van De Föhnbar

Schermafbeelding 2015-12-22 om 08.44.27 

Een zeer bekend fenomeen in het buitenland en al helemaal ingeburgerd in andere culturen; de ‘blowout’. Dit concept maakt langzaam ook zijn intrede in Nederland. Kapperszaken zijn ruimtes aan het indelen waar alleen geföhnd kan worden maar dit is niet hun key focus. De Föhnbar gaat hier verandering in brengen; het wordt makkelijker om snel gegarandeerd te zijn van een goede coupe tegen een betaalbare prijs. Een afspraak maken kan, maar is niet perse nodig. Het openen van De Föhnbar betekent het creëren van een nieuwe nichemarkt. Het spreekwoord is niet voor niets: “Als je haar maar goed zit..”

Schermafbeelding 2015-12-22 om 08.44.46

Over de Föhnbar

Oprichtster Lindsay Pimontel was al jarenlang werkzaam als marketeer bij internationale bedrijven als L’Oréal, Danone en Elite Model Look. Tijdens een bezoek aan familie in Amerika kwam zij in aanraking met The Drybar en was gelijk hooked. Samen met partner Josje van Hagen – bekend als oprichtster van Showpony productions een allround boekings-, productie- en entertainmentbureau met een gigantisch netwerk van host(s)esses, modellen, dansers, acrobaten, acts en entertainers – richt zij in 2015 de Föhnbar op.

Schermafbeelding 2015-12-22 om 08.44.04

Adres:

De Föhnbar

Frans Halsstraat 27hs 

Amsterdam 

defohnbar.nl

Share on Facebook