Volg mij overal!
Lifestyle / 221215

Fresh! Boncho; the bike poncho

Stadsfietsenproducent VANMOOF presenteert dé wereldwijde oplossing voor fietsers die (keer op keer) regen moeten trotseren: Boncho. Een hippe bike poncho die je in een handomdraai uitvouwt en die tijdens een fikse regenbui ervoor zorgt dat je écht van top tot teen droog blijft (zelfs je handen!). Boncho past op elke fiets en is vanaf vandaag via Kickstarter vanaf €45,- verkrijgbaar.

191170-Boncho_01-516d61-large-1450691754

Fietsen in de regen is alles behalve leuk. Het begint al voordat je naar buiten stapt. Want iedereen heeft wel een regenjas, maar waar is dat ding wanneer je hem nodig hebt? Daarbij is er nog een nadeel van het fietsen in een oude, vertrouwde regenjas: zweet!

191171-Boncho_03-d2c93d-large-1450691757

Daarom bedacht VANMOOF, samen met designduo ME uit Taipei, een praktische oplossing voor het trotseren van al dat hemelwater. De twee jonge designers ontwierpen een poncho met een inventief vouwsysteem (vergelijkbaar met de pop up tent) waardoor je de Boncho tot een klein pakketje opvouwt en in vrijwel elke tas mee kan nemen. Het ademende outdoormateriaal en de open onderkant zorgen ervoor dat zweetoksels verleden tijd zijn. Halleluja!

191172-Boncho_02-277b64-large-1450691764

“Bij VANMOOF zijn we continue bezig met het verwijderen van de barrières die mensen ervan weerhouden op de fiets te stappen. Regen is een grote barrière en daarom een van onze leukste uitdagingen om aan te pakken. Met de Boncho maken we nu een geweldige stap en kunnen we (toekomstige) fietsers wereldwijd helpen die écht droog van A naar B willen komen”, aldus Dave Schoemack, Marketing Director VANMOOF.

 

Share on Facebook