Volg mij overal!
Fashion / 221215

Droomkoop! Oris Great Barrier Reef Limited Edition II

Oris heeft de handen ineen geslagen met de Australian Marine Conservation Society (AMCS) voor het behoud en de bescherming van het Great Barrier Reef, ’s werelds grootste koraalrif. Oris levert, op basis van de verkoop van het Oris Great Barrier Reef Limited Edition II duikershorloge, een bijdrage aan het belangrijke werk van deze non-profit organisatie. 

01 735 7673 4185-Set RS_prs_01.tif

Dit is de tweede keer dat Oris samenwerkt met de Australische milieuorganisatie, een vervolg op een geslaagd partnership in 2010. De Zwitserse producent van luxehorloges is vooral trots op de samenwerking met AMCS in het jaar

van de 50e verjaardag van de Society. De onafhankelijke organisatie werd opgericht in 1965 met het doel het gevarieerde zeeleven van Australië te beschermen. Hun werk richt zich op de bescherming van bedreigde soorten, verduurzaming van de visserij en voorkoming van vervuiling van de zee. 

De Oris Great Barrier Reef Limited Edition II is beperkt tot een oplage van 2000 stuks en gebaseerd op de Aquis, Oris’ populaire duikershorloge. Een van de meest opvallende eigenschappen van het nieuwe model is de innovatieve dag aanduiding op de wijzerplaat.

01 735 7673 4185-Set MB_sps.tif

Bij het ontwerp van het horloge haalde Oris inspiratie uit de zee, maar richtte zich ook op functionaliteit en afleesbaarheid. Dus terwijl de donkere zeeblauwe wijzerplaat en koraalgele details het kleurenpalet van het Great Barrier Reef weerspiegelen, zorgen ze tegelijkertijd voor contrast en dus afleesbaarheid, zelfs in de duistere diepten onder het wateroppervlak.

De onberispelijke duikeigenschappen van het horloge worden voortgezet in de 46mm roestvrijstalen kast, die waterdicht is tot 50 bar/500 meter. De inleg van de in één richting draaibare lunette is van zwartglanzende keramiek – een krasvast, non-corrosief materiaal dat Oris een aantal jaren geleden voor het eerst in z’n duikershorloges gebruikte.

De rubber band is voorzien van het door Oris ontwikkelde veiligheidsanker en de schuivende slede in de vouwsluiting. Deze kenmerken werden ontwikkeld in samenwerking met professionele duikers en zorgen dat Oris duikershorloges steviger vastzitten, makkelijk verstelbaar zijn en gemakkelijk draagbaar over een duikpak.

01 735 7673 4185-Set RS_sps.tif

De Oris Great Barrier Reef Limited Edition II is een opvallend, uiterst functioneel duikershorloge dat een belangrijke bijdrage levert aan het werk van een van ’s werelds meest gerespecteerde en effectieve organisaties voor het behoud en de bescherming van het zeeleven. Het is leverbaar vanaf februari 2016 en kost CHF 2,100.00.

www.oris.ch

Share on Facebook