Volg mij overal!
Fashion / 181215

Must have! Bigli’s ‘Lilly Bloom’ ringen

Bloemen houden van vrouwen… en vrouwen van juwelen! Speciaal voor haar combineert BIGLI het beste van twee werelden in de nieuwe Lilly Bloom collectie. Een kleurrijke sieradencollectie waarin edelstenen, 18-karaats goud en diamanten de show stelen.

BIGLI_PRES_2016_0045

De bloemen zijn als snoepjes zo snoezig, rond en glad. Net als in de natuur – dé inspiratiebron voor deze vrolijke sieraden – zetten tere blaadjes, rond het hart van de bloem, de kroon op het werk. Altijd vijf stuks, bezet met diamanten: witte diamanten voor schittering, karamelbruine diamanten in zwart gerodineerd goud voor flower power met extra rock ‘n’ roll.

BIGLI_PRES_2016_0022 (2)

De Lilly Bloom collectie is een minerale tuin waarin edelstenen als topaas, toermalijn en agaat de meest verrassende tinten aannemen. BIGLI gebruikt daarvoor de speciale layering techniek, waarbij de stenen op parelmoer, koraal of een ander mineraal worden gezet. Het resultaat is een fantastisch kleurenpalet met tal van nuances: tere en frisse tinten, felle snoepgoedkleurtjes en warme, soms zelfs elektriserende kleuren. 

BIGLI_PRES- 2016_0015

Prijzen BIGLI Lilly Bloom ringen vanaf € 2.110,- 

www.bigli.net

Share on Facebook