Volg mij overal!
Fashion / 181215

Must Have! Balr. X Samsung Gear S2

BALR., het modemerk van topvoetballers Gregory van der Wiel, Eljero Elia en Demy de Zeeuw, ontwerpt een exclusieve versie, horlogeband en watch face, voor de Samsung Gear S2. De nieuwste smartwatch heeft een draaibare ring die zorgt voor de beste gebruikservaring. Met de ring navigeer je razendsnel door het menu en je berichten. Ook check je gemakkelijk populaire internationale en lokale apps als Twitter, Nike+ Running, Buienradar en NU.nl. Het op een voetbal geïnspireerde BALR. logo complimenteert het ronde design van de smartwatch.

Gear-S2_Sports_Black-front

Op het ronde display komen de allerlaatste innovaties optimaal tot hun recht. Soepel navigeer je met de ring rondom het beeldscherm. Berichten versturen, muziek luisteren, voetbaluitslagen checken, et cetera – je doet het allemaal direct vanaf je pols. Er zijn diverse lokale apps beschikbaar tijdens de lancering van de Samsung Gear S2. De NOS-app en Telegraaf-app laten je het laatste nieuws volgen, en de ParkMobile-app maakt parkeren gemakkelijk. De Pathé-app maakt je filmtickets vanaf de pols beschikbaar en toont de voortgang bij films.

Gear-S2-sport-white-Left

De ‘Special Edition Designed by BALR.’ heeft een speciale BALR-watch face en biedt alle functies die beschikbaar zijn op de Gear S2. Zo blijf je fit en actief. Ook tijdens het sporten zit de band comfortabel en check je updates snel en eenvoudig. Met een volle batterij gaat de smartwatch twee dagen mee. Draadloos opladen is eenvoudig en gaat via een wireless charging dock.

Wij zijn altijd op zoek naar merken die ons kunnen versterken. Het jonge, stijlvolle en rebelse karakter van BALR. sluit naadloos aan bij de identiteit van de Gear S2. ”, zegt Willem Visser, Country Director Mobile Sales & Marketing IMD Mobile van Samsung Nederland. “Net als de Gear S2 biedt de Gear S2 ‘Special Edition Designed by BALR.’ de beste smartwatchervaring op de markt. Met deze smartwatch haal je het meeste uit je leven.”

Samsung opereert met de Gear S2 op het snijvlak van lifestyle, fashion en sport en brengt onze twee werelden samen, zegt Demy de Zeeuw, medeoprichter van BALR. “Daarin herkennen wij ons. Onze designs matchen als geen ander en we hoefden dus niet lang na te denken over deze samenwerking.”

BalR.

De verkoopadviesprijs bedraagt respectievelijk € 349,- en € 399,-. De exclusieve BALR.-watch face en apps voor de Gear S2 zijn te downloaden via de Gear App Store.

Share on Facebook