Volg mij overal!
Beauty / 161215

Hot Shop! Beauty by Roos Hairextensions

Inmiddels niet meer weg te denken uit het huidige mode- en beautybeeld, veroveren hairextensions het hart van beauty-minnend Nederland. Met inmiddels vijf succesvolle Beauty by Roos salons door heel Nederland is het tijd voor uitbreiding. De specialist op het gebied van hairextensions opent ter ere van het achtjarige bestaan de deuren van haar zesde salon in Rotterdam. De beste Hairextensions Professionals worden ingezet om een glamorous coupe te creëren door middel van perfect ingezette haarverlengingen. Kortom, Beauty by Roos Hairextensions biedt de ultieme oplossing voor mooi vol, lang en verzorgd haar!

Beauty-by_Roos_Hairextensions_salon_Rotterdam2

Top kwaliteit

Beauty by Roos staat voor perfecte kwaliteit hairextensions. Sinds 2007 is Beauty by Roos dé extension specialist van Nederland. Voorafgaand aan elke behandeling wordt samen met een expert het meest geschikte merk, de juiste structuur en kleur geselecteerd voor een natuurlijk effect. Alle extensions zijn van 100% human-hair en kunnen gewoon gewassen, geverfd en gestyled worden. Beauty by Roos werkt met de beste systemen en de apparatuur is altijd up-to-date. De extensions worden door middel van geluidsgolven (Ultra Sonic) of door warmte op een veilige en gezonde manier bevestigd aan het eigen haar, zonder het te beschadigen. Tot slot wordt de kwaliteit gegarandeerd door drie maanden garantie op de gezette hairextensions.

Beauty-by_Roos_Hairextensions_salon_Rotterdam4

Tailor made coupe

Extra volume creëren, het haar verlengen of speciale kleuraccenten aanbrengen door middel van high- of low lights, met hairextensions wordt elke droom werkelijkheid. De Hairextensions Professional van Beauty by Roos geeft persoonlijk advies en afhankelijk van de treatment – haarvolume of haarverlenging – wordt het aantal extensions bepaald. Hierbij houdt Beauty by Roos tevens rekening met de vorm van het hoofd en de natuurlijke haargroei. Een enorme hit op het moment zijn de Hairloxx Professional Hairextensions, vanwege de fijne structuur en een goede prijs/kwaliteit verhouding. Qua kleurbepaling wordt over het algemeen gekozen voor meerdere kleuren, omdat het eigen haar van nature ook meerdere kleurnuances heeft. Daarnaast kunnen high- en low lights exact worden afgestemd, met een natuurlijk effect en super sophisticated touch als resultaat.

Beauty-by_Roos_Hairextensions_salon_Rotterdam6

Salon in Rotterdam

Na het grote succes van Beauty by Roos in de steden Hengelo, Den Bosch, Den Haag, Amersfoort en Amsterdam opent een nieuwe salon haar deuren in Rotterdam. “Met trots open ik onze zesde Beauty by Roos salon in het stadshart van Rotterdam. Hairextensions zijn niet meer weg te denken uit het huidige straatbeeld en we zien dan ook een toenemende vraag naar onze expertise in Zuid-Holland en omstreken. Ik kan niet wachten om met ons team in deze bruisend stad te starten”, aldus een enthousiaste Roos van Binsbergen, eigenaresse Beauty by Roos Hairextensions. Aankomend seizoen kun je bij de nieuwe salon in Rotterdam onder andere terecht voor de lange, volle bob of voor een mooie lengte welke ideaal is voor de trendy lage, lange paardenstaart. Qua kleur kies je bijvoorbeeld ‘Bronde’(tussen blond en bruin) voor een caramelachtige gloed of koper voor een warme ultravrouwelijke uitstraling.

Beauty-by_Roos_Hairextensions_salon_Rotterdam8

Details Beauty by Roos salon Rotterdam

Adres: Goudsesingel 32A, Rotterdam Informatie: www.beautybyroos.nl

Share on Facebook