Volg mij overal!
Lifestyle / 161215

Fresh! Meat West blijft verbazen

Het idee voor Meat West ontstaat als onderdeel van drie nieuwe concepten in het populaire Amsterdam West. Vier jonge ondernemers vervullen hun droom; in De Hallen Amsterdam creëren ze Halte 3, De Foodhallen en Meat West. Ieder concept krijgt een eigen identiteit en ieder functioneert als een opzichzelfstaande onderneming onder één en hetzelfde dak. Meat West onderscheidt zich hierbinnen direct in design en keuken.

IMG_3373

In Meat West ontstond een nieuw type van toegankelijke luxe in de industriële setting van een gerenoveerde tramremise. Kwaliteit en subtiliteit met een beetje nonchalance. Fris doch stijlvol. Meat West is een specialist in verfijnde bereidingstechnieken voor vlees en een liefhebber van mooie stukken vis en kwalitatieve ingrediënten. Vanuit die filosofie krijgen gerechten iedere keer een inventieve twist. Gerechten bouwen op de kracht van pure ingrediënten en worden afgestemd met een bijzonder glas wijn of een speciaal biertje. Het is rauwe élégance. Het is fine dining in 2015.

15-10-23 New Menu Photos-68 15-10-23 New Menu Photos-13 15-10-23 New Menu Photos-44

Industrieel stilistisch design
Framework Architects vulde het decor van Meat West in met dezelfde subtiele stijl en grafische lijnen. De immense open ruimte lijkt door het vele glas en de herhaling van vormen oneindig door te lopen. De oude tramrails werd in verband met de historische waarde niet opgevuld. Hij slingert nog altijd tussen de gedekte tafeltjes door. Het design van Framework Architects voor Meat West werd door haar verfijnde eenvoud al genomineerd voor de World Interior Design Award.

IMG_3403

Voor reserveringen: www.meatwest.nl

Share on Facebook