Volg mij overal!
Lifestyle / 151215

Hot Shop! Distinctly Different

Distinctly Different is een online shop gespecialiseerd in luxe schoenverzorging, scheerproducten en stijl-accessoires. High-end mannenproducten; van een exclusieve schoenpoetskit tot een mooie vlinderdas voor de feestdagen. En voor eenieder die liever fysiek winkelt, heeft Distinctly Different nu ook een winkel geopend in het hartje van de Amsterdamse Zuidas.

In 2010 startte medeoprichter Bas van Exter, na de studies Economie en Fiscaal Recht, met zijn eerste webwinkel: schoenspanners.nl. Iets totaal anders dan waar hij voor opgeleid was, maar als hobby, naast zijn toenmalige baan, prima te combineren. Aangezien niemand een hele collectie schoenspanners in huis heeft liggen en deze ‘hulpjes’ jaren al dan niet een heel leven meegaan, besloot hij het uit te breiden met schoenverzorgingsproducten.

qDRghRYZLQX4uKeopZDy5dlPji6gYU9vcV4uLZfoeuw

Al vrij snel kwam er vraag vanuit Europa en voor ze het doorhadden was het combineren van een fulltime job en deze hobby niet meer realiseerbaar. Tijd voor verandering, want ook compagnon en neef Peter (de Jongh de Leeuw) kon de werkdruk niet langer aan. Sinds 2012 zijn beide heren vol overgave gaan bouwen aan het bedrijf en zo is het van een zolderkameronderneming uitgegroeid tot een bedrijf dat ook in het buitenland werkzaam is. Na The ShoeCare-Shop, The Shaving Company én The Belt Company, is daar vorig jaar het overkoepelende bedrijf Distinctly Different aan toegevoegd. Een gestructureerde website, duidelijke informatie en mooie producten die vanuit de hele wereld worden besteld. En als kers op de spreekwoordelijke taart, kwam er voor Distinctly Different vorig jaar ook nog eens een winkel bij in het WTC op de Zuidas.

Of je nu op zoek bent naar een mooie das voor jezelf of een schoenpoetskist als cadeau voor een ander, dit is dé plek voor de beste luxury goods!

jAk5XimIN2gAOYW4JVxxG93DHRW_sEQK1F1F1wJ2aHM

De winkel

Door de aanwinst van deze mooie offline shop, kunnen klanten nu weer terug naar persoonlijke aandacht. Een beleving die je als onlineklant vaak moet missen. Online bestellen is makkelijk, handig en snel, maar offline winkelen geeft je toch de mogelijkheid om de producten te voelen, ruiken en ervaren. En de persoonlijke service die je in een winkel krijgt, heb je online simpelweg niet. Samen met de Amsterdam Shoeshine Company,

Over Distinctly Different

waar Bas ook mede-eigenaar van is, wordt er ook een schoenpoets- en schoenreperatieservice aangeboden.

Centrale hal WTC
Strawinskylaan 43
1077XW Amsterdam
Open maandag t/m vrijdag 09:00-18:00

D5SbazXNBl3EpIBc9eOcLr2NS-xY0zmLKTFns_xOgic

 

Distinctly Different is dé shop voor luxe mannenproducten. Na zich eerst jaren gespecialiseerd te hebben in luxe schoenverzorging en scheerproducten, voeren ze tegenwoordig ook een uitgebreid assortiment luxeproducten voor mannen. Deze vind je zowel op hun website als in de onlangs geopende shop in het WTC op de Amsterdamse Zuidas. Op zoek naar iets moois voor jezelf of voor een ander? Kijk dan bij Distinctly Different!

www.distinctly-different.nl 

Share on Facebook