Volg mij overal!
Fashion / 151215

Fresh! Baskèts lanceert eerste eigen accessoirelijn

(High end-)street fashion store Baskèts lanceert vanaf deze winter hun eigen accessoirelijn. In deze lijn is er enkel gebruik gemaakt van premium materialen. Hierdoor kan Baskèts de kwaliteit bewaken waar de winkel bekend om staat. De eerste collectie begint met een basketbal, bidon, keychain, card case en een home fragrance en zal begin 2016 worden uitgebreid.

Basketbal (€34,95)

Sports inspired

Een belangrijk uitgangspunt voor de accessoirelijn was aansluiting met het huidige assortiment van de winkels. Door de verkoop van voornamelijk ‘sports inspired street fashion’ was de keuze voor de huidige producten snel gemaakt; aan elk item zit een sportief tintje. Daarnaast is de accessoirelijn toegankelijk voor een breed publiek, de prijzen variëren van 9,95 euro tot 35 euro en is te koop in alle Baskèts winkels en online via www.baskets-store.com en www.houseofproducts.nl.

Bidon (€9,95)

Het branden van producten is voor Baskèts niet nieuw. Zo heeft Baskèts eerder branded tassen en snapback caps uitgebracht. Naast het genereren van naamsbekendheid, wil Baskèts alledaagse producten cool maken.

Card case (€19,95) (1) Card case (€19,95)

De collectie

De basketbal is voorzien van het Baskèts logo en wordt geleverd in een zwart net met black metal ringen, welke je kunt sluiten middels de bijgeleverde sleutelhanger. De bidon is van tritan gemaakt; oersterk en vaatwasbestendig. Ook laat de bidon geen giftige stoffen achter tijdens gebruik en is ideaal tijdens het sporten, aangezien het volume één liter is. De keychain is van rubber en voorzien van een embossed logo van Baskèts en de sluiting is van black metal. De card case heeft ruimte voor minimaal zes pasjes. In het midden is er plek om papiergeld en bonnetjes op te bergen. De card case komt in een stijlvolle geschenkverpakking. De geur van de home fragrance (200 ml) is frangipani; fris en exotisch.

Home fragrance - frangipani (€35,-)

Begin 2016 zal Baskèts meer accessoires aan de lijn toevoegen. Denk hierbij aan kaarsen, mokken, badhanddoeken, handdoeken, notebooks en sokken.

Keychain (€9,95) (1)

Over Baskèts

Baskèts is in 2012 opgericht in Amsterdam en verkoopt (high end-)street wear en ready to wear fashion. Op dit moment zijn er twee winkels in Amsterdam (Baskèts Jordaan en Baskèts De Pijp) en één winkel in Den Haag (Baskèts The Hague).

Share on Facebook