Volg mij overal!
Fashion / 151215

Droomkoop! ‘I can feel the force’ t-shirt

Om de langverwachte nieuwe Star Wars film te vieren, komt Marks & Spencer met een gelimiteerde collectie voor fans. Zo is er bijvoorbeeld een ochtendjas voor kinderen waardoor ze op een echte ‘Darth Vader’ lijken. Voor vaders zijn er stoere mannensokken met daarop ruimteschepen als de Tie Fighter of de Millennium Falcon. Ook heeft Marks & Spencer opvallende accessoires als rugtassen met Yoda- print en zelfs een rugtas in de vorm van Darth Vader’s helm. Kortom, zowel kinderen als nostalgische ouders kunnen hun hart ophalen. Absolute droomkoop is het onderstaande ‘I can feel the force’ t-shirt. Klik hier of op de onderstaande afbeelding om het shirt beter te bekijken en eventueel te shoppen.

190611-T-shirt-3fe744-original-1450167123

www.marksandspencer.nl

Share on Facebook