Volg mij overal!
Lifestyle / 101215

Save the date! Ibiza Xperience Fair 2016

Op zaterdag 12 en zondag 13 maart vindt in het Beursgebouw in Eindhoven de tweede editie van de Ibiza Xperience Fair plaats. Een beurs die het allerbeste van Ibiza naar Nederland brengt. Kom shoppen, relaxen of laat je informeren over een vakantie naar dit fantastische eiland!

MG_8662-750x472

Na een succesvolle editie in de Amsterdam Heineken Music Hall eerder dit jaar (maart 2015), is het in 2016 de beurt aan de stad Eindhoven om het feesteiland Ibiza in het Nederlandse zonnetje te zetten. De Ibiza Xperience Fair is een mooie mix van een mode-, lifestyle- en vakantiebeurs. Een ware beleving. Geheel in Ibiza-stijl word je verwelkomd en kun je je laten inspireren door alles dat Ibiza te bieden heeft. Of je nu van plan bent om op het eiland te trouwen of kom je voor een typisch Ibiziaans stro-hoedje, hier ben je op de juiste plek! Er staan diverse barretjes met heerlijke hapjes en cocktails, 3 verschillende Lounges (Happy Hippy Chill Out, 1001 Nights en de Ibiza Luxury Lounge) waar je tot rust kunt komen en kun je helemaal losgaan wat betreft shoppen. Spread the word, leg je Ibiza-pakje klaar en kom dit voorjaar met ons over de fair struinen!

CHARITY

Omdat Ibiza een eiland is waar helaas veel dieren op straat worden gezet en daar moeten overleven, geven we ook dit jaar weer een gratis stand aan 3 goede doelen: All Animals, Mojis Animal Sanctuary en Care 4 Cats Ibiza. Zij zullen spullen verkopen waarvan de opbrengst naar de dieren op Ibiza gaat. Ter plekke geld doneren mag natuurlijk ook.

Bekijk hier de aftermovie van de eerste editie: http://ibizaxperience.eu/fair/

WIN

Bestel nu je tickets en maak kans op een compleet verzorgde 5-daagse VIP vakantie naar Ibiza inclusief huurauto en overnachting in een van de beste 5-sterren hotels van het eiland!

Ticketverkoop:
Online: €15. Aan de deur: €17,50 Kinderen 5-12: €5. Aan de deur €7,50 Kinderen 0-5: gratis entree www.ibizaxperience.eu/tickets 

Share on Facebook