Volg mij overal!
Fashion / 091215

Fresh! Falke open in Den Haag

Het Duitse beenmodehuis FALKE opende afgelopen weekend de deuren van haar nieuwe winkel in Den Haag. 

FALKE Store

In de nieuwe winkel zullen alle FALKE collecties verkocht worden waaronder de beenmode collectie voor dames, heren en kinderen. Tevens is hier de menswear lijn verkrijgbaar, de sport collectie (FALKE Ergonomic Sport System) en de exclusieve luxury lijn.

“Bijna een jaar na het openen van onze winkel in Maastricht, is het ons wederom gelukt om een premium locatie te vinden voor onze nieuwe winkel. Het chique karakter van Het Noordeinde in Den Haag is de perfectie locatie hiervoor.” legt Ruud Wilbers, commercieel directeur FALKE Benelux, uit.

De nieuwe FALKE winkel bevindt zich aan Het Noordeinde 5 te Den Haag, te midden van kunstgalerijen en shopgelegenheden als Oger en Max Mara. De FALKE winkel heeft een boetiek karakter door gebruik van donkere, luxe en kwalitatieve materialen.

FALKE Store 2

“Het karakter van Den Haag heeft een enorme aantrekkingskracht op nationale en internationale bezoekers die op zoek zijn naar kwaliteit en exclusiviteit. Hier spelen we bijvoorbeeld op in met onze luxury lijn, die bestaat uit beenmode vervaardigd van hoogwaardige materialen zoals merino, kasjmier en Egyptisch katoen”, zegt Wilbers. 

Begin 2016 zal FALKE een winkel openen in de Schutter Hofstraat in Antwerpen. Tevens zijn er plannen voor een winkel in een Amsterdam. Dit staat gepland voor eind 2016.

Het Duitse modehuis FALKE werd in 1895 opgericht en wordt nu wereldwijd gestuurd door Paul en Franz-Peter Falke (4e generatie). FALKE fabriceert beenmode met draagcomfort, luxe materialen en perfecte pasvormen.

Momenteel telt het bedrijf wereldwijd ruim 8500 verkooppunten waaronder Au Bon Marché, KaDeWe, Harrods en de Bijenkorf.

Share on Facebook