Volg mij overal!
Beauty / 111115

Fresh! de Bijenkorf opent luxe Beauty World

Op 12 november 2015 opent de Bijenkorf Amsterdam de geheel vernieuwde 1.200 m2 grootte cosmetica afdeling op de parterre; de ultieme beauty beleving. Bij de nieuwe ‘Beauty World’ kan men terecht voor een groot aantal luxe beautymerken, geuren en services. De Beauty World is de eerste oplevering van de verbouwing van de parterre in Amsterdam. Opvallend zijn de vernieuwde etalages en het gebruik van luxe materialen zoals marmer en veel glas, daardoor krijgt de Beauty World een lichte en open sfeer. Op 12 november zijn er ter ere van de Beauty World diverse evenementen van de luxe beautymerken en is er een centraal podium met een beauty programma dat in de middag van start gaat.

deBijenkorf

Beauty World aanbod en services

Met  25 counters, 1 treatment room en 200 make-up en huidverzorging specialisten biedt de Beauty World een ongekend aanbod. Zo zijn er 125 aanvullende beauty services en meer dan 12.500 producten waarvan 3.500 lipsticks, 3.000 oogschaduws, meer dan 2.500 foundations, over de 1.500 huidverzorgingsproducten en 2.000 luxe geuren.

Het aanbod is uitgebreid met Tom Ford beauty (ook voor mannen en exclusief bij de Bijenkorf), Laura Mercier, Sisley, Givenchy, Dermalogica en La Prairie. Ook wordt het geuren assortiment verrijkt met Dior La Collection privée, Roja Dove, Bella Bellissima, Czech & Speake, Prada les Infusions, ChaneN°5 900 ml bottle, YSL le Vestiaire des Parfums en Guerlain the exclusive collection. Al deze geuren zijn exclusief verkrijgbaar bij de Bijenkorf.

 debijenkorf 2

Vanaf maart 2016 wordt de Beauty World nog verder uitgebreid. Dan introduceert de Bijenkorf o.a het Britse beauty merk Charlotte Tilbury exclusief op de Nederlandse markt.

Share on Facebook