Volg mij overal!
Fashion / 280915

Must see! Balmain X H&M campagne

Kendall Jenner, Gigi Hadid en Jourdan Dunn zijn de sterren in de print-campagne voor de Balmain x H&M collectie, welke is gefotografeerd door Mario Sorrenti. De drie supermodellen schitteren naast de mannelijke modellen Hao Yun Xiang en Dudley O’Shaughnessy, die wereldwijd zullen verschijnen in printcampagnes en op billboards.
“Als je van de wereld van Balmain houdt, dan houd je ook van de modellen die daar deel van uitmaken. Kendall, Gigi en Jourdan zijn mijn vriendinnen en ze zijn daarom de perfecte match voor de Balmain x H&M-campagne “, zegt Olivier Rousteing, creatief directeur van Balmain.
De print-campagne is geschoten in een futuristisch, urban metro-stelsel waarbij elk model haar eigen crew leidt. Kendall, Gigi en Jourdan staan elk voor de verschillende thema’s van de Balmain x H&M collectie, ontworpen door Olivier Rousteing. De campagne laat de diversiteit, energie en de spirit van Balmain x H&M zien, die past bij de #HMBalmaination.
De collectie bestaat uit een dames en herencollectie met diverse accessoires. De collectie zal online en wereldwijd in ongeveer 250 geselecteerde H&M-winkels verkrijgbaar zijn vanaf 5 november.

6105_202_PR_sRGB_72 6105_201_PR_sRGB_72 6105_103_PR_sRGB_72 6105_102_PR_sRGB_72 6105_101_PR_sRGB_72

www.hm.com

Share on Facebook