Volg mij overal!
Fashion / 250915

Must see! Closed open in Amsterdam

23 september opende Closed officieel de deuren van haar nieuwe women’s store aan de Cornelis Schuytstraat 13 in Amsterdam. Het internationaal gerenommeerde Closed staat voor een hedendaagse moderne look met een zelfverzekerde effortless stijl waarbij de nadruk ligt op heritage en kwaliteit.
Na het openen van 35 winkels in heel Europa, kondigt Closed met trots de opening van de tweede winkel in het centrum van Amsterdam aan. Closed werkt al jaren samen met Phillip Mainzer Office for Architecture & Design om het design van de winkels vorm te geven. Moderniteit, kwaliteit en authenticiteit kenmerken het design van alle Closed winkels. De Closed winkel aan de Cornelis Schuytstraat 13 in Amsterdam is geheel in stijl van de nieuwste generatie Closed concept stores.
Closed is opgericht in 1987 in Italië en is nu gevestigd in Duitsland. De meerderheid van de productie vindt plaats in Italië waarbij gewerkt wordt met werelds beste denim manufacturiers. Closed is anno 2015 zowel binnen als buiten de Duitse markt enorm aan het uitbreiden en laat haar aanwezigheid gelden op vele A-locaties binnen Europa.

12 11 10 09 08 03 04 05 06 07 02 01

www.closed.com

Share on Facebook