Volg mij overal!
Lifestyle / 160915

Must have! De wereld van Nutella

De wereld van Nutella vertelt het ongelofelijke verhaal van Nutella, het meeste favoriete broodbeleg ter wereld. Vlak na de oorlog toen chocola nog schaars was, besloot bakker Pietro Ferrero uit het Italiaanse Piemonte een pasta te maken van hazelnoten. Het bleek een gouden zet.

Pietro’s zoon Michele Ferrero maakte er een commercieel succesverhaal van door het in 1964 tot Nutella om te dopen en het onder die naam in potten wereldwijd te gaan verkopen. Nutella groeide uit tot een van de bekendste merken ter wereld.

image003

Naast de geschiedenis wordt in dit boek ook het succes van het bedrijf belicht. Door een doelbewuste strategie van innoveren, internationaliseren en het koesteren van klantenrelaties, staat het merk al jarenlang aan de top. Interessant voor fans, liefhebbers, ondernemers en marketeers.

De wereld van Nutella
Auteur: Gigi Padovani

Prijs: € 19,99 

ISBN: 9789021560656

Verschijnt: november 2015

Kosmos Uitgevers

Share on Facebook