Volg mij overal!
Beauty / 060915

Spuit! Tommy Hilfiger introduceert TH Bold voor mannen

Tommy Hilfiger is verheugd om de lancering TH Bold,  een nieuwe geur voor mannen aan te kondigen. Krachtig en sportief, die gemaakt is voor de moderne man die gepassioneerd en bold in het leven staat.

De geur is zowel fris als mannelijk, TH Bold past bij de rebel die speelt om te winnen.De geur opent met een mix van knapperige citrus, pomelo, mandarijn en bergamot, gevolgd door  kruidige noten zoals lavendel en kardemom.

_MG_5294_39L

Naarmate de geur zich verder ontwikkelt komen de extracten van jasmijn en mandarijnbloesem vrij met een houtachtig Boronia akkoord. De drydown combineert oranjebloesem met de krachtige, mannelijke noten van ceder, sandelhout en vetiver die zorgen voor een zintuigelijke prikkeling.

TH Bold viert zelfvertrouwen en vastberadenheid – een krachtige combinatie in lijn met de traditie van Tommy Hilfiger. De TH Bold man is altijd on top of his game, met een competitief karakter en vol ongedwongen zelfvertrouwen.

De fles van TH Bold is een diep donkerblauwe flacon die opvalt door het rood en wit gestreepte logo, een belichaming van de energie die de inspiratie was voor de geur. De verpakking heeft een strakke afwerking die de onverschrokkenheid van de  TH Bold man uitstraalt.

TH Bold Fragrance Image

Prijzen TH Bold voor Mannen Collectie:

TH Bold 100ml Eau de Toilette, € 68*

TH Bold 50ml Eau de Toilette,   € 51*

TH Bold 30ml Eau de Toilette,   € 32*

*Adviesverkoopprijzen Nederland

 

Share on Facebook