Volg mij overal!
Fashion / 060915

Must see! Zalando’s ‘Share your style’ campagne

Het delen van verhalen, ervaringen en gevoelens, is niets nieuws. Meer en meer wisselen we tegenwoordig ook adviezen en items met elkaar uit. Door te delen voelen we ons verbonden en komen we dichter tot elkaar. Zalando speelt in op dit groot menselijk gedrag met haar Herfst- / Wintercampagne 2015, Share Your Style. Be An Inspiration. De campagne, gedraaid door Jonas Åkerlund, toont verschillende internationale bekende talenten, zoals  Christina Hendricks (bekend door haar rol als Joan in Mad Men), Noah Becker, Caroline de Maigret, Binx Walton en Lucky Blue Smith, die allemaal hun persoonlijke stijl delen. 

Zalando_ShareYourStyle_AH15 (5)

Bij een nieuw seizoen hoort natuurlijk een nieuwe garderobe en wat is er nu leuker dan deze items te delen met je omgeving. Koopt je beste vriend dezelfde cosy trui op basis van jouw fashion advies, deel jij je liefde voor die heerlijk warme winterjas met je zus of leen jij je handschoenen uit aan je collega, die nu eenmaal altijd koude handen heeft. Delen kan op veel manieren en met dit in het achterhoofd speelt Zalando in op de consument:

SHARE.

SHOW US WHO YOU ARE.

PICK YOUR SIGNATURE STYLE

AND MAKE YOUR MARK.

WEAR YOUR FAVOURITES

& LET FRIENDS WEAR THEM.

GO AHEAD

POST AN OUTFIT PIC

OR POST A MILLION.

BE AN INSPIRATION.

#SHAREYOURSTYLE

Zalando_ShareYourStyle_AH15 (3)

De verrassende mix van internationale bekende talenten uit  de campagne toont verschillende inspirerende persoonlijkheden en laat de uiteenlopende styles zien die Zalando aanbiedt. De stijlvolle actrice Christina Hendricks, muzikant en artiest Noah Becker, jong model en Instagramster Lucky Blue Smith, Frans model / auteur Caroline de Maigret en karakteristieke modellen zoals Pia Grønning, Oliver Russel, Werner Schreyer, Chin Hsi en Binx Walton delen allemaal hun individuele stijl.

Zalando_ShareYourStyle_AH15 (2)

“Samen met de regisseur, Jonas Åkerlund, hebben we geprobeerd om de fun van fahion vast te leggen en te delen. In de campagne tonen we dat fashion er is voor iedereen, van groot tot klein, van premium- tot zwangerschapskleding, van trendy tot basic, voor jong en oud. En al deze styles kan je vinden op Zalando,” zegt Carsten Hendrich, VP Brand Marketing Zalando.

Zalando_ShareYourStyle_AH15 (1)

Op zalando.nl zullen klanten een uitgebreide digitale sharing campagne vinden met steeds nieuwe creatieve, beklijvende en deelbare inhoud. Het speciale online platform bevat ook een instant feedback app. De instant feedback app is er voor die momenten als vrienden niet aanwezig zijn om feedback te geven over een specifiek fashion item dat je zou kopen of dragen. Gewoon de foto in de Share Your Style gemeenschap delen en je krijgt onmiddellijk feedback. Er zal ook reclame voor de campagne gemaakt worden via globale platformen zoals outdoor- en printreclame. Voor meer informatie, bezoek zalando.nl.

Share on Facebook