Volg mij overal!
Fashion / 060915

Must see! Björn Borg spring 2016

Op de avond van de eerste dag van Fashion Week Stockholm, verbaast Björn Borg internationale pers en Mars One vertegenwoordigers met een memorabele modeshow gebaseerd op het thema “Training voor Mars”. 

caroline_bwomono emmy_rappe iris_svensson

De show en haar retro space geïnspireerde SS16 collectie werd maandag 24 augustus geshowd op een buitenlocatie onder de brug Västerbron in Stockholm, tijdens de eerste dag van Fashion Week Stockholm. De unieke ruimte was gevuld met de internationale mode-elites zoals Zweedse topmodellen Frida Gustavsson en Tilda Lindstam.

leonardo linnea_hellblom lone_p

Björn Borg  wijdt de show aan het ruimte initiatief Mars One, als een eerbetoon aan hun grote visie, moed en de wens om de ultieme uitdaging aan te gaan; trainen voor Mars. De SS16 collectie, ontworpen door Björn Borg hoofddesigner James Lee en zijn team, is geïnspireerd door de geschiedenis van de ruimtevaart en de reis naar nieuwe grenzen die in de jaren 70 en 80 plaatsvonden. Een capsule collectie, in samenwerking met internationaal geprezen stylist Naomi Itkes, werd ook geïntegreerd in de show. Zo werden retro stijlen, kleuren en silhouetten uit dit tijdperk gecombineerd met moderne high performance materialen, detaillering en technieken. De collectie biedt een perfecte pasvorm voor de ultieme uitdaging: de opleiding voor Mars.

tilda_lindstam tilda_lindstam2 truls

“Ik ben erg trots op het team dat deze show mede mogelijk heeft gemaakt en vereerd dat er zo veel geweldige mensen bij waren om dit te aanschouwen! De visie en moed van de Mars One missie en het concept van het nemen van de ultieme uitdaging diende als een grote inspiratiebron en resulteerde in een epische en onvergetelijke show!” Aldus James Lee, Head of design Björn Borg.

Voor meer informatie:

Show: www.bbss16.com

Mars One: www.mars-one.com

Björn Borg: www.bjornborg.com

sara blomquist2 roger_dupe mona_johannesson moa_aberg

Share on Facebook