Volg mij overal!
Lifestyle / 060915

Fresh! Fitshe After Workout Shakes

Wanneer je je lichaam na het sporten de juiste voeding geeft, kun je het meeste uit je workout halen. Je lichaam heeft na een trainingvooral eiwitten nodig, maar de proteïneshakes die Caroline Glasbergen, oprichter van FITSHE, in de markt kon vinden spraken haar niet aan. “De artificiële smaken, slechte kwaliteit eiwit, zoetstoffen, en dan ook nog in zo’n onhandige grote pot: dat moest anders kunnen.” Na een jaar ontwikkeling samen met experts lanceert zij nu FITSHE: een merk speciaal voor vrouwen met een actieve levensstijl. Haar eerste product is de 100% natuurlijke After Workout Shake op basis van biologische proteïne en zonder onnodige toevoegingen.

BW Drinking

 

Make your workout count!

Veel vrouwen denken dat je sneller bikini-proof bent wanneer je na het sporten niets eet.
Het tegenovergestelde is echter waar. Je lichaam moet na het trainen namelijk herstellen op drie niveaus: je vochtbalans, energiebalans en je spieren. Voor spierherstel heeft je lichaam eiwitten nodig. Tijdens het trainen beschadig je spierweefsel. Dat is niet per se slecht, zolang je je spieren naderhand maar de juiste voeding geeft om ook snel weer te herstellen.. Eiwitten – of eigenlijk de aminozuren waaruit eiwitten zijn opgebouwd – doen precies dat. Eiwitten zitten in dierlijke en plantaardige bronnen (zoals kip, kwark en bonen), maar regelmatig bestaat onze voeding uit te weinig eiwitten en bijvoorbeeld te veel vetten of koolhydraten. Met de juiste voeding na je training, voorkom je onnodig afbraak van je spierweefsel en maximaliseer je het effect van je training.

Push Up

De FITSHE After Workout Shake – ontwikkeld voor het vrouwelijk lichaam

De FITSHE After Workout Shake is speciaal ontwikkeld om het vrouwelijk lichaam optimaal te helpen herstellen na het sporten. Het hoofdingrediënt van FITSHE is biologische wei van gras gevoerde koeien, een bijproduct van biologische kaasproductie. Wei heeft een zeer hoog eiwit gehalte, wordt snel opgenomen door je lichaam en helpt zo je lijf sneller te herstellen. Dit in tegenstelling tot een stuk kip of tonijn, want daar doet je lichaam langer over om te verteren. Overigens is een shake geen vervanging van een gezonde maaltijd, maar helpt wel om na je training niet meteen te gaan snaaien. Daarnaast bevat de shake magnesium gewonnen uit de Ierse zee: hier heeft zo’n beetje elke vrouw een tekort aan. Het ondersteunt o.a. je spierwerking, gaat vermoeidheid tegen, en ondersteunt de normale eiwitopbouw. Ook de smaken van FITSHE zijn zachter, puurder en afgestemd op het vrouwelijk smaakprofiel. In de vanille smaak zitten echte vanille zaadjes en in de aardbei-banaan echt gevriesdroogd fruit: je komt zelfs af en toe een aardbei-pitje tegen.

Vanilla Strawberry

Je wordt geen Arnie

Veel vrouwen associëren proteïne met bodybuilding en zijn bang er gespierd of dik van te worden. Gelukkig kunnen vrouwen, door ons lage niveau van testosteron, eigenlijk niet breed worden. Maar ook – en juist – voor actieve vrouwen geldt dat je met proteïne je lijf precies geeft wat het nodig heeft na een training en zo ondersteun je het herstelproces en ondersteun je het effect van je training.

FITSHE is online te bestellen, los en in abonnementsvorm. De 100% natuurlijke shakes (vanaf € 3,25 per sachet) zijn handig per portie verpakt, passen door je brievenbus en gooi je zo in je gymbag. FITSHE is ook te verkrijgen bij een aantal exclusief geselecteerde sportscholen en bootcamps.

Fitshe on Bike

Voor meer informatie: www.fitshe.com

Box

Share on Facebook