Volg mij overal!
Fashion / 050915

Save the date! Vogue’s Fashion Night Out

Donderdag 10 september organiseert Vogue voor de vierde keer hét mode-event van het jaar: Vogue Fashion’s Night Out. Op dit succesvolle evenement – dat vorig jaar de Mercur won voor Marketingactie van het Jaar – blijven deelnemende winkels extra lang open met instore feestjes, customized ontwerpen, unieke optredens en natuurlijk veel champagne. De naar verwachting 25.000 bezoekers worden dit jaar extra getrakteerd met een exclusieve signeersessie met Viktor & Rolf.

VOGUE 14 09 Fashion's Night Out by RVDA 5806

Foto//RVDA
Viktor & Rolf signeren 100 FNO-T-shirts
Speciaal voor Vogue Fashion’s Night Out 2015 maakten ontwerpers Viktor & Rolf een limited edition T-shirt. De eerste 100 T-shirt signeren zij hoogstpersoonlijk in de Vogue-store aan de Hobbemastraat. Het T-shirt is daar de hele avond te koop voor € 24,95.

Schermafbeelding 2015-09-04 om 15.29.08

 

Foto//Ruben de Wilde

In en om de P.C.

Nieuw dit jaar is het meet the editors-programma, waarbij je het team van Vogue kunt ontmoeten. Beauty director Karen van Ede geeft advies bij Skins Cosmetics, fashion features director Fiona Hering viert de nieuwe collectie van Paul Smith met een wedstrijd (en neemt deel in de jury), deputy editor-in-chief Rinke Tjepkema geeft stylingadvies bij Pauw, fashion editor Marije Goekoop is te vinden bij Tiffany & Co. en creative director Martien Mellema selecteert haar favorieten bij de sneak preview van de nieuwe tassencollectie van Louis Vuitton. Vogue-bloggers Lizzy van der Ligt, Liza Chloë van Duyn en Christine Reehorst zijn in de Tunes Bar van het Conservatorium Hotel voor een meet & greet. Ontwerpersduo Spijkers & Spijkers is aanwezig bij Bonebakker Juwelier.

Exclusief tijdens VFNO

Speciaal voor VFNO heeft Denham een limited edition Vogue Scissor People-T-shirt ontworpen, kunstenaar Vincent Poole maakte een Vogue-collage, in kleine oplage te koop bij Wanrooij Gallery. Bij G-star Raw kun je zangeres Kris Berry ontmoeten en een limited edition rugzak bemachtigen. In de splinternieuwe Gassan Boutique vertelt Debora Huisman-Leeser over haar lijn Choices by DL, terwijl dj Ruud de Wild platen draait

Verder presenteert Burberry het parfum My Burberry en de Burberry Heritage-collectie: een ode aan hun iconische shawls en trenchcoats. Ook is er een prachtsieraad van Schaap en Citroen voor het goede doel – in beperkte oplage van 100 stuks – verkrijgbaar, waarmee zij Orange Babies steunen.

En in het Zalando Fashion House of Now zijn de laatste premium-designercollecties te ontdekken: denim van J Brand, Hugo, By Malene Birger, Filippa K, Max Mara Weekend en Max&Co. Bovendien is er in het Fashion House of Now een interactieve catwalk in een digitale setting waar je jouw persoonlijke stijl kunt delen en kun je hier terecht voor een stylingconsult van Vogue-stylisten. Zorgeloos de hele avond op stiletto’s rondstruinen is mogelijk dankzij de shuttle service van Mercedes-Benz, wiens chauffeurs de hele avond tot je beschikking staan.

 

Datum         10 september 2015

Locatie       VOGUE Store, Hobbemastraat 9, Amsterdam

Tijd             18.00 tot 22.00 uur

Share on Facebook