Volg mij overal!
Fashion / 050915

Must have! Claes Iversen’s bruidsjurk

Couturier Claes Iversen is niet groen in de bridal wereld. Naast zijn couture en prêt-à-porter collecties ontwerpt hij het gehele jaar bruidsmode. Ongeveer 80% van de couture opdrachten komen van toekomstige bruiden. Renate Gerschtanowitz en prinses Viktória Cservenyák (de vrouw van prins Jaime) trouwden beiden al in een japon van Claes z’n hand. Vanaf vandaag kan iedereen trouwen in een echte Claes Iversen. De trouwjurk, gemaakt van voile en kant met hand geborduurde bloemen over de gehele jurk, wordt exclusief bij de Bijenkorf verkocht in een gelimiteerde oplage.

Wedding Dress

Claes: “Het uitgangspunt van de jurk is de couture bruidsjurk van de FW 2015 collectie. Om onze nieuwe samenwerking met de Bijenkorf te vieren wilde ik het meest exclusieve kledingstuk van die couture collectie toegankelijk maken voor een zo groot publiek. Dat heeft geresulteerd in deze semi-couture, maar bovenal betaalbare bruidsjurk.”

Detail 1 

Vanaf donderdag 3 september wordt de jurk in gelimiteerde oplage verkocht bij de Bijenkorf Amsterdam voor €995,-. De trouwjurk is onderdeel van II by Claes Iversen, de prêt-à-porter collectie van Claes.

Tegen meerprijs kan deze bruidsjurk tevens op maat gemaakt worden door de couturier.

Share on Facebook