Volg mij overal!
Lifestyle / 050915

Hot! BOS “DESIGN A CAN” gaat internationaal

Als trouwe aanhanger van de creatieve industrie, met name binnen de wereld van de kunst & design, nodigt BOS alle creatieve uit Zuid-Afrika en Europa uit om een ontwerp in te sturen voor de nieuwe limited edition BOS YUZU. In opvolging van de succesvolle contest afgelopen jaar en de groeiende aanwezigheid van BOS in Europa, heeft het merk besloten om ook internationale deelnemers mee te laten doen in de contest. 

Schermafbeelding 2015-09-05 om 08.21.46

Oprichter van BOS, Grant Rushmere, is van mening dat een goed ontwerp een wezenlijk onderdeel is van het DNA van de merk. Rushmere ontwerpfilosofie doordringt dan ook alle visuele aspecten van het merk.

“Onze ontwerpfilosofie is dat het ontwerp van het blikje net zo mooi moet zijn als de inhoud ervan.” zegt Rushmere.Het is tenslotte een object en elk object verdient het om zorgvuldig te worden gemaakt. Wij hopen dat de knalgele blikjes met rode ster en leeuw en natuurlijk het nieuwe ontwerp een lach op het gezicht van de koper tovert. We delen onze positiviteit en optimisme middels design.”

The BOS Design A Can campagne werd gelanceerd tijdens 100% Design South Africa in augustus in Johannesburg. Hier had het merk een BOS Café neergezet samen met mediapartner ELLE Decoration. BOS creëert met deze campagne een krachtig platform voor nieuw talent en creatieven. Het toelaten van Europees talent zorgt er voor dat de wedstrijd naar internationaal niveau wordt gebracht.

Bijna een jaar nadat Ofentse Letebele de wedstrijd in 2014 op zijn naam zette, kijkt hij terug op een veelbewogen jaar waarin zijn carrière in sneltreinvaart is gekomen.

“BOS heeft ontzettend veel betekend voor mijn carrière. Ik voel me enorm bevoorrecht en zal altijd dankbaar zijn dat ik deze kans heb gekregen.” 

De winnaar van BOS Design A Can krijgt 1.000,- euro en van het winnende ontwerp worden 100.000 blikjes geproduceerd.

Iedereen kan zich aanmelden voor de competitie, met als enige motto “go BOS!” 

Hoe kun je je aanmelden?

Ga naar www.BOSDESIGNER.com en ontwerp je blikje online of download het template zodat je kunt ontwerpen in het designprogramma wat jouw voorkeur heeft. Designs met de hand mogen ook.

Volg de instructies om je design te uploaden in de BOS Gallery of mail entries@bosbrands.com

De contest gaat van start op 6 augustus 2015 en sluit op 15 november 2015. De winnaar wordt op 30 november bekend gemaakt.

Kijk voor alle richtlijnen op www.bosicetea.com/bos-blog

BOS Ice Tea is verkrijgbaar bij Marqt en Albert Heijn in 250ml blikjes en 1L Tetra verpakkingen.

Share on Facebook