Volg mij overal!
Fashion / 050915

Fresh! BALR. geeft goud weg

Het Nederlandse lifestylemerk BALR. tikte afgelopen week de 500.000 volgers aan op Instagram. Een mijlpaal! Alsof dat nog niet genoeg is, behalen zij met zusterbedrijf en voetbalplatform 433 maar liefst 5 miljoen volgers. Slechts in 2 jaar tijd is dit online bedrijf uitgegroeid van kleine start-up tot een million dollar company, en dat alles zonder ook maar 1 Euro te hebben uitgegeven aan marketing.

Schermafbeelding 2015-09-05 om 08.32.15

 

De kracht achter beide bedrijven zit hem in de toewijding van de aandeelhouders, waarvan er 3 op professioneel niveau voetballen en een grote passie voor mode hebben. Met deze samenstelling was het dan ook een logische stap om een luxury fashion collectie, met een link naar voetbal, op te zetten. Alle voetballers hebben mooie deals met de welbekende Amerikaanse en Duitse merken, maar wat dragen sporters zodra ze van het veld afkomen? BALR legt de focus op het creëren van een allround modelabel waar voetballers ook na een wedstrijd of training als fashion minded BALR. door het leven kunnen gaan.

Toen BALR. een Instagram-account aanmaakte, waren er nog weinig andere voetbal accounts actief. “We koppelen onze accounts (waaronder 433 en BALR.) aan elkaar, zetten influencers in, hebben een gedreven team dat er 7 dagen per week bovenop zit en groeien. Met maar liefst 20.000 tot 30.000 nieuwe volgers per maand, blijft BALR. in bereik stijgen. En ook het voetbalplatform 433 telt er gemiddeld zo’n 150.000 tot 200.000 nieuwe volgers per maand bij. Onze volgers bestaan uit (voetbal-)fans, modeliefhebbers, maar ook nationale én internationale influencers, acteurs en dj’s maken deel uit van onze gage.” Aldus oprichter en profvoetballer Demy de Zeeuw.

Om te vieren dat BALR. de 500.000 volgers heeft aangetikt op Instagram, geven zij in oktober een custom BALR. iPhone 6 weg. Niet zomaar een iPhone 6, maar één met een BALR-cover én 24-karaats gouden details ter waarde van maar liefst 3.750 USD! Kans maken op deze exclusieve musthave? Ga naar de site en meld je aan voor de nieuwsbrief. www.balr.com/500k

Vanaf oktober is de custom BALR. iPhone 6 ook verkrijgbaar via de webshop.

www.balr.com 

Share on Facebook