Volg mij overal!
Beauty / 310815

Spuit! Calvin Klein’s ‘Eternity Now’

ETERNITY NOW Calvin Klein vangt de spanning en pure emotie van een nieuwe liefde, wanneer twee mensen zich realiseren dat dit het begin is van voor eeuwig. Ze komen samen in een moment van heftige helderheid waarbij de emotie het fysieke overstijgt. Deze pure kracht van connectie is onverwacht en niet te ontkennen.

Calvin Klein Eternity NOW Groupshot straight

De geur continueert de bloemige erfenis van het merk door te openen met een krachtige uitbarsting van frisheid als sappig nectarine, succulent lychee en kweepeer sorbet de huid omhullen met licht fruitige nuances die een onderscheidende, jeugdige energie uitstralen. Het hart bloeit op met een bloemenboeket van pioenroos, perzikbloesem en bedauwde bloemblaadjes van neroli, wat leidt naar een zachte kasjmieren voile met sporen van het sensuele ambrox en kostbare muskus die de aantrekking en kracht van een prachtig liefdesverhaal langzaam ontvouwen.

Calvin Klein Eternity NOW beeld

Campagne
De ETERNITY NOW Calvin Klein campagne laat een real-life koppel, de modellen Jasmine Tookes en Tobias Sorensen, in zwart/wit foto ́s zien, die de expressie van liefde en emotie tussen het jonge koppel vangt.

De ETERNITY NOW Calvin Klein geuren zijn vanaf september 2015 verkrijgbaar bij de geautoriseerde Calvin Klein parfumerieën en warenhuizen.

Calvin Klein Eternity NOW EDP 100 ml Calvin Klein Eternity NOW for Men EDT 100 ml

Share on Facebook