Volg mij overal!
Fashion / 310815

Must have! MOAM voor Hema feest collectie

  • De nieuwe feestdagencollectie van MOAM voor HEMA bestaat uit ideale items voor deze decembermaand. De 14-delige collectie is ontworpen door een nieuw MOAM-collectief bestaande uit drie jonge, getalenteerde designers. Het is een kwalitatieve en verfijnde collectie voor de Nederlandse vrouw, verkrijgbaar vanaf dinsdag 8 december 2015 door heel Nederland én online op hema.nl.

    MOAMvoorHEMA2015team

    Na het succes van vorig jaar, is de collectie uitgebreid met verschillende eigentijdse en  betaalbare designs, speciaal ontwikkeld voor de feestdagen. Zo zijn er verschillende jurken, een driedelig pak en een comfortabele, gebreide trui. Ook zijn er accessoires ontwikkeld zoals een panty en een ketting. Daarnaast is er een opvolger voor het welbekende rookworsten t-shirt; de perfecte MOAM voor HEMA kersttrui. Alle items zijn vervaardigd in hoogwaardige kwaliteit en met extra oog voor detail en afwerking.

    Het designcollectief MOAM voor HEMA is samengesteld door initiator Martijn Nekoui en bestaat uit design-alumni Aniek Zinken (ArtEZ), Christa van der Meer (KABK) en Joanne de Hoop (AMFI). De afgelopen maanden zijn zij wekelijks begeleid door coaches Frans Ankoné (Vogue en Avenue), Peter Leferink (hoofd design AMFI) en Mariette Hoitink (HTNK en Jeans School).

Share on Facebook