Volg mij overal!
Fashion / 310815

Must have! Hunkemöller’s Fashion Fever collectie

Het is het diepste geheim van styling en iets waar stylisten het niet vaak over willen hebben; de jurk kan nog zo mooi zijn, de hakken nog zo hoog, de tas nog zo exclusief maar het gaat uiteindelijk allemaal of je wel goede lingerie aan hebt. Zonder een goede basis zitten je kleren ook niet goed en werkt je styling niet.

FASHION_FEVER_ MACIE_W_LL-149-cmyk

Nu kan je natuurlijk gaan voor gewone basis stukken maar het is leuker om er ook een kleine fashion twist aan te geven en gelukkig is Hunkemöller daar om je daar gemakkelijk mee te helpen met de Fashion Fever collectie.

Voor deze herfst heeft Head of Design Zoe Smith weer een aantal fashionable kleuren bedacht die moeiteloos en naadloos onder je garderobe passen.

FASHION_FEVER_ ELLA BODY_LL-056-cmyk

De must have kleur voor het seizoen is khaki. Misschien onverwacht voor lingerie maar het sluit perfect aan bij de trends van de catwalk voor het komende najaar. Het eerste thema in de Fashion Fever lijn is ‘Soft Rebel’. Het is een mix van urban en romantiek. Dus een stevige khaki kleur wordt een romantische twist gegeven door zacht roze, delicate bloemen en transparante chiffon voor die vrouwelijke ‘touch’. Soft Rebel blijft structuur houden door het gebruikt van mesh en een ‘tailored fit’.

Fashion_Fever_Mimi Maximizer Plunge_LL-130-cmyk

Naast khaki is er blauw. In de ‘Out of the Blue’ collectie is blauw aanwezig maar in diepere tinten. Denk hier aan diepe juwelen tinten zoals diepzee blauw tot een middernacht navy met veel kant en borduursels voor een rijk gevoel en het overweldigende idee van luxe.

‘Monochromatic’ is het laatste thema in de Fashion Fever collectie. De lijn krijgt een pittige update door de lasercut details, grafisch geometrisch kant en een speels effect van de bandjes. Het draait allemaal om het een cleane, moderne look.

FASHION_FEVER_ DIDE BALCONY BRA_W_P9_LS_LL-252-cmyk

Later in het seizoen zullen er nog twee key trends toegevoegd worden.

Ten eerste is daar de ‘Perfectly Pink’ lijn die is geïnspireerd op de typische ‘Parisian love story’. De nadruk ligt op romantiek, zachte tinten roze en zwart combineren in delicate kant en romantische polka dots met een kleine sparkle. Kleine details zoals strikjes zorgen voor een verrassend en onverwacht modern gevoel.

Het tweede thema is ‘Autumnal Glow’. Natuurlijk romantisch maar dit keer met een verleidelijk twist die haar oorsprong vindt in de prachtige herfstdagen in Italië. Het warme pallet van wijnrood en een bloemenprint geïnspireerd op de lokale wijngaarden met hier en daar een kristal zorgt voor een must have gevoel dat niet mag ontbreken in je kast.

Kortom alles om je onderkleding een directe fashion update te geven want ik kan het niet vaak genoeg zeggen; een goede look begint echt met goede lingerie. Want als dat goed zit dan zal je outfit er ook een stuk beter uit zien. En als je dan toch lingerie gaat kopen dan is het goed om met de ‘Fashion Fever’ collectie te beginnen, waar je nog 20% korting krijgt!

 

Advertisement

Share on Facebook