Volg mij overal!
Fashion / 310815

Must have! Fab. voor Hema

Het luxe accessoire label Fab. en HEMA brengen samen een bijzondere limited collection voor vrouwen. Deze tijdelijke collectie bestaat uit verschillende mode items. Écht HEMA producten in de modestijl van Fab.. Van regenlaarzen en paraplu’s tot bijous en notitieboekjes, de limited collectie bestaat uit originele designs met de bekende Fab. signatuur. De Fab. x HEMA collectie is verkrijgbaar vanaf 12 oktober in HEMA filialen door heel Nederland en op hema.nl.

image012

HEMA brengt continu vernieuwingen en aanvullingen in haar cadeau-assortiment. ‘Samen met Fab. zijn we tot een limited collection gekomen van modieuze accessoires die de typische Fab.stijl uitstralen en toch echt HEMA zijn. Zo wordt een Fab. item voor iedere vrouw in Nederland bereikbaar’, aldus Mischa Simons, unitmanager blijmakers, HEMA.

De samenwerking met Fab. brengt een complete cadeau collectie, 24 unieke items, voor vrouwen. Deze items zijn verdeeld over 2 collecties: De basic & de luxe collectie.

De basic collectie is in (bijna) alle filialen verkrijgbaar en via hema.nl. Deze lijn bestaat uit fashionable items voor dagelijks gebruik. Denk aan een modieus zwart regenlaarsje met gouden sterrenstuds, paraplu’s met unieke Fab. prints, vrolijke iPhone covers, sleutelhangers en bijous.

De luxe collectie is exclusief verkrijgbaar in geselecteerde HEMA filialen en op hema.nl. Mooie canvas & lederen tassen met hartjes en sterretjes. Maar ook leren notitieboekjes, pantysokjes en powerbanks zijn toegevoegd aan deze luxe collectie.

Het merendeel van de accessoires in de samenwerking tussen Fab. en Hema komen in een luxe cadeau verpakking. De accessoires zijn er om te geven, aan jezelf of aan een ander.

Share on Facebook