Volg mij overal!
Fashion / 170815

Droomkoop! Isabel Marant’s enkellaarsjes

Het voelt buiten als herfst dus het is voorzichtig weer tijd om na te gaan denken over het jaargetijde dat het langzaam kouder begint te worden. Gelukkig hebben de ontwerpers weer bakken met leuke nieuwe items bedacht om je looks een snelle en verantwoorde stijl update te geven.

Isabel Marant is de lievelingsontwerper van menig jet-settend modemeisje en voor de herfst heeft zij haar enkellaarsjes een stijlvolle update gegeven. Deze versie geeft je jeans dat instant ‘je ne sais quoi’ gevoel en een jurk dat instant ‘Grunge’ jaren negentig idee. Je bent dus compleet vrij om te combineren waarmee je maar wilt.

Klik hier of op de afbeeldingen hieronder om de laarsjes beter te bekijken en eventueel te shoppen.

P00140064-Andrew-leather-and-suede-ankle-boots-BUNDLE_1 P00140064-Andrew-leather-and-suede-ankle-boots-STANDARD

De laarsjes zijn verkrijgbaar via MyTherssa.com

Share on Facebook