Volg mij overal!
Fashion / 160815

Droomkoop! Saint Laurent’s lipstick clutch

Ontwerper Hedi Slimane blijft voor zijn collecties voor Saint Laurent inspiratie putten uit de coole vibe van Los Angeles en ongetwijfeld is hij deze lipstick print tegen gekomen tijdens één van zijn vele speurtochten langs de levendige vintage winkels in de enorme metropool. Gelukkig maar want hij heeft de print verwerkt in zijn herfst collectie zodat jij er nu ook een stukje van kan hebben.

De klassieke Saint Laurent clutch krijgt een moderne update door de lipstick print en is daardoor niet alleen geschikt voor in de avond maar ook prima voor overdag met een t-shirt en jeans om je outfit een instant lift te geven.

Klik hier of op de afbeeldingen om de clutch beter te bekijken en eventueel direct te shoppen.

P00149118-Classic-Monogram-printed-leather-clutch-DETAIL_2 P00149118-Classic-Monogram-printed-leather-clutch-BUNDLE_1 P00149118-Classic-Monogram-printed-leather-clutch-STANDARD

Verkrijgbaar via www.mytheresa.com

Share on Facebook