Volg mij overal!
Fashion / 150815

Droomkoop! Gucci’s Dionysus GG Supreme schoudertas

Wat een aardverschuiving eerder dit jaar bij Gucci met het aanstellen van een nieuwe ontwerper. En gelukkig met een groot succes want alle fashionista’s willen weer Gucci. Ontwerper Alessandro Michele heeft het merk weer een lekker edge gegeven en dat is toch waar modemensen op zitten te wachten. Eén van de key-items voor het najaar uit de collectie is deze ‘Dionysus GG Supreme’ schoudertas die je de komende herfst zal zien hangen op menig ranke schouder van mode verslaafden over de gehele wereld. Dus blijf niet achter en check de tas uit. Hij staat ook al op mijn wishlist.

Klik hier of op de afbeeldingen om de tas beter te bekijken en eventueel direct te shoppen.

P00152167-Dionysus-GG-Supreme-leather-shoulder-bag-BUNDLE_1 P00152167-Dionysus-GG-Supreme-leather-shoulder-bag-STANDARD P00152167-Dionysus-GG-Supreme-leather-shoulder-bag-DETAIL_2

www.mytheresa.com

Share on Facebook