Volg mij overal!
Beauty / 170715

Must have! Neo Nails; de Nail Art revolutie

Nederlands bedrijf NEO NAIL TECH lanceert met werelds eerste 3D geprinte Nail Jewellery collectie: FUTURE CANDY

nnt_slide03

NEO NAIL TECH introduceert een nieuw futuristisch mode-accessoire, waarin de trends; nail art en 3D-printing met elkaar worden verbonden. Als één van de eerste bedrijven ter wereld produceren ze 3D geprinte nagels. Deze zijn voor het eerst op de catwalk tijdens de Mercedes-Benz FashionWeek Amsterdam (juli 2015) gepresenteerd.

De exclusieve 3D geprinte Nail Jewellery; Neo Nails, zijn press-on nagels met 3D structuren die uitspringen. Ze kunnen gemakkelijk op en af worden gedaan en meerdere keren worden gedragen, vergelijkbaar met een sieraad. Ze dienen aangebracht te worden met speciale nagelstickers, die de nagels niet beschadigen en gemakkelijk zijn in gebruik.

NEO NAIL TECH MIX hands

Neo Nails worden middels de 3D-print technologie geproduceerd. Dit is een innovatieve productiemethode die het bedrijf in staat stelt “state-of-the-art” design voor de nagels te creëren. Hierbij wordt nail art gezien als een verlengstuk van mode en niet langer als decoratie.

NEO NAIL TECH ULLA pink hands

FUTURE CANDY is de eerste exclusieve collectie die wordt gelanceerd op neonailtech.com. Hier kunnen ze besteld worden voor 20 euro per set van twee Neo Nails (inclusief nagelstickers). De collectie bestaat uit 7 designs (ULLA, JOLLY, RAYZ, TING BEE, BREE BREE, POP FAITH, GIBZ LI) verkrijgbaar in 6 trendy kleuren. De collectie is geïnspireerd door het futurisme, geometrische vormen en symmetrie.

nnt_slide01

NEO NAIL TECH introduceert de volgende innovatiestap in de nail art industrie, door waarde te creëren voor consumenten die zelf willen kiezen wanneer zij willen opvallen met trendy nagels en deze op dagelijkse basis willen matchen met hun outfit. Dit om de creativiteit van consumenten en de vraag naar originaliteit en extrinsiekiteit te beantwoorden.

FUTURE CANDY NEO NAILS

Neo Nails zijn het begin van de nail art revolutie.

www.neonailtech.com

Share on Facebook