Volg mij overal!
Beauty / 160715

Spuit! Gucci Bamboo

Sterk en sierlijk tegelijk, dat is waar de Gucci vrouw voor staat. Bamboe groeit onder extreme omstandigheden en is zo sterk dat het orkanen kan doorstaan. Tegelijkertijd is bamboe slank en elegant en torent het sierlijk boven andere vegetatie uit. De moderne Gucci vrouw heeft dezelfde eigenschappen: krachtig, vol zelfvertrouwen en met een aangeboren, vrouwelijke schoonheid. Ze is sensueel en tegelijkertijd vol power. Net als bamboe straalt ze levenskracht uit – ze past zich gemakkelijk aan en weet de uitdagingen van het leven op doortastende wijze het hoofd te bieden. Met haar weergaloze, vrouwelijke kracht is ze dus het beste van twee werelden.

Gucci-Bamboo-Creative-Packshot

DE GEUR
De geurcompositie is zacht en intens tegelijk, perfect afgestemd op de persoonlijkheid van de Gucci vrouw. De natuurlijke ingrediënten creëren een rijke geursensatie vol met warme en houtachtige noten. De krachtige geur van sandelhout, Tahitiaanse vanille en ambergris vormen een complexe harmonie met de zachte, exotische bloemengeuren van Casablanca-lelies, oranjebloesem en Ylang Ylang.

DE FLACON

Een krachtige, sensuele eye-catcher.

De muze van de geur, bamboe, komt terug in het design van de kenmerkende Gucci flacon. De state-of-the-art glazen facetten in diamantstijl vormen een perfecte combinatie met de dop, die vrouwelijk van vorm is, en de lichte vloeistof binnenin. Deze verschillende grafische facetten zijn een metafoor voor de veelzijdigheid van de Gucci vrouw. Op de glanzende dop zie je duidelijk de contouren van bamboe, die in zilveren metaal zijn geslepen. Op de verpakking glinsteren zilveren G’s in bamboevorm die een mooi contrast vormen met de zachtroze kleur.

Schermafbeelding 2015-07-16 om 08.26.32

HET GEZICHT

De intrigerend mooie Gal Gadot is het gezicht van deze nieuwe geur. Deze opkomende ster is het toonbeeld van kracht gecombineerd met verleidelijke, vrouwelijke sensualiteit.

DE CAMPAGNE

Gal is te zien in een fraaie videocampagne die door Fabien Baron is geregisseerd. De film laat de verschillende kanten van de Gucci vrouw zien: haar passie, haar intensiteit en haar fascinatie. Mert en Marcus zorgen in de printcampagne voor provocatieve beelden die je bijblijven. Op een van de beelden wordt Gal voor een muur getoond, bedekt met bamboemotief – een prachtig beeld van weergaloze allure. Het mooie stilleven combineert de flacon van Gucci Bamboo met een glimp van Gals puur vrouwelijke sensuele reflectie.

Share on Facebook