Volg mij overal!
Fashion / 160715

Must see! Katy Perry voor H&M Holiday

H&M is verheugd te kunnen aankondigen dat internationaal popicoon Katy Perry schittert in de Holiday 2015 campagne. Katy zal te zien zijn in een wereldwijde TV- en printcampagne die de feestdagen op typische H&M stijl viert, vol plezier en samenhorigheid. De campagne gaat in november 2015 van start.

BTS H&M Holiday 2015 Campaign

“H&M is een van de eerste plekken geweest waar ik mijn persoonlijke stijl ben gaan ontwikkelen. Ik heb door de jaren heen altijd H&M items geïntegreerd in mijn kledingkast. Een van de reden waarom ik zo van de feestdagen houd is omdat je je gezellig en feestelijk kunt kleden, en dit wordt zeker mogelijk gemaakt door H&M. Ik kan niet wachten om jullie te laten zien welke wondere wereld we hebben gecreëerd met Jonas Åkerlund en Dan Jackson”, zegt Katy Perry.

“We zijn zo blij dat Katy Perry schittert in onze campagne voor de feestdagen. We houden van alles wat ze is en wat ze doet; van haar geweldige talent en energie tot haar speelse gevoel voor persoonlijke stijl”, zegt Pernilla Wohlfahrt, H&M’s hoofd Design.

Katy Perry is een wereldwijde superster die als eerste artiest de 75 miljoen digitale downloads passeerde en als Twitter-ster 72 miljoen volgers heeft. Ze is de enige vrouwelijke artiest met vijf Billboard nummer 1 notaties voor hetzelfde album (“California Gurls”, “Teenage Dream”, “Firework”, “E.T.” en “Last Friday Night”), en de enige artiest die ooit met twee video’s (“Roar” en “Dark Horse”) meer dan 1 miljard views kreeg op Vevo. Momenteel toert ze met haar Prismatic World Tournee door Europa, Azië en Zuid-Amerika.

Share on Facebook