Volg mij overal!
Fashion / 150715

Must have! Alexandra Frida presenteert Anna

Maandag 13 juli presenteerde Alexandra Frida haar Spring/Summer 2016 collectie ANNA tijdens Mercedes-Benz FashionWeek Amsterdam. Twee werelden gecombineerd op de runway.Met de Spring/Summer collectie 2016 toont Alexandra Frida het verhaal van ANNA.

In ANNA komt het meisje en de vrouw samen, een speelveld voor karaktereigenschappen van alle leeftijden. De volwassen vrouw, poëtisch en dominant, met een leven vol ervaring straalt trots uit en heeft een klassiek voorkomen. Rijke stoffen en zachte kleuren komen terug in de jassen, blazers en kniehoge rokken. Door de extravagante avondjurken is de volwassen ANNA nooit underdressed. 

De jonge ANNA biedt een veel dromeriger aanblik. Levendig, rauw en fris spelen de hoofdrol in haar karakter. De casual items, stoutmoedig en speels zijn gecombineerd met 3D-printnagels en kleurrijke sokken. Lange rokken, bombers en stoere tops maken deze avontuurlijke collectie compleet. Ook de iconische verenprint FRIDA is in Spring/Summer 2016 een terugkerend thema.

PHOTO © 2015 TEAM PETER STIGTER FOR EDITORIAL USE ONLY WITH CREDITS PHOTO © 2015 TEAM PETER STIGTER FOR EDITORIAL USE ONLY WITH CREDITS PHOTO © 2015 TEAM PETER STIGTER FOR EDITORIAL USE ONLY WITH CREDITS PHOTO © 2015 TEAM PETER STIGTER FOR EDITORIAL USE ONLY WITH CREDITS PHOTO © 2015 TEAM PETER STIGTER FOR EDITORIAL USE ONLY WITH CREDITS PHOTO © 2015 TEAM PETER STIGTER FOR EDITORIAL USE ONLY WITH CREDITS PHOTO © 2015 TEAM PETER STIGTER FOR EDITORIAL USE ONLY WITH CREDITS PHOTO © 2015 TEAM PETER STIGTER FOR EDITORIAL USE ONLY WITH CREDITS PHOTO © 2015 TEAM PETER STIGTER FOR EDITORIAL USE ONLY WITH CREDITS PHOTO © 2015 TEAM PETER STIGTER FOR EDITORIAL USE ONLY WITH CREDITS PHOTO © 2015 TEAM PETER STIGTER FOR EDITORIAL USE ONLY WITH CREDITS PHOTO © 2015 TEAM PETER STIGTER FOR EDITORIAL USE ONLY WITH CREDITS PHOTO © 2015 TEAM PETER STIGTER FOR EDITORIAL USE ONLY WITH CREDITS PHOTO © 2015 TEAM PETER STIGTER FOR EDITORIAL USE ONLY WITH CREDITS PHOTO © 2015 TEAM PETER STIGTER FOR EDITORIAL USE ONLY WITH CREDITS PHOTO © 2015 TEAM PETER STIGTER FOR EDITORIAL USE ONLY WITH CREDITS PHOTO © 2015 TEAM PETER STIGTER FOR EDITORIAL USE ONLY WITH CREDITS PHOTO © 2015 TEAM PETER STIGTER FOR EDITORIAL USE ONLY WITH CREDITS PHOTO © 2015 TEAM PETER STIGTER FOR EDITORIAL USE ONLY WITH CREDITS PHOTO © 2015 TEAM PETER STIGTER FOR EDITORIAL USE ONLY WITH CREDITS

Share on Facebook