Volg mij overal!
Fashion / 140715

Shop! Stijl Men & Stijl Fine Living

Stijl Maastricht/Wyck – bekend van de gelijknamige Scandinavische fashion stores voor dames in Maastricht – lanceert een nieuw lifestyle concept en opent op zaterdag 22 augustus de deuren van STIJL MEN en STIJL FINE LIVING. Hiermee combineert Stijl Scandinavische fashion voor mannen én Scandinavisch design meubilair onder één dak, in één winkel. 

De combinatie Stijl Men en Stijl Fine Living is een concept van Chantal Peeters, owner van Stijl Maastricht/Wyck. Het is een combinatie die nieuw is voor Maastricht en daarom perfect past bij de filosofie van Stijl om voortdurend te blijven vernieuwen en verrassen. Bij de uitwerking en styling van het totaal concept worden zij bijgestaan door de in Dubai gevestigde Designer & Art director Esra Lemmens. Voor Stijl Fine Living werken ze samen met Geert-Jan Smits, founder van Flinders. 

f6cc1fbb-b226-4bde-ab86-c7330b489c82

STIJL MEN 

Met inmiddels twee winkels in Maastricht, konden dames met een voorliefde voor Scandinavische fashion hun hart al enige tijd ophalen in de winkels van Stijl. Met labels als By Malene Birger, Amatør, Designers Remix, Mads Nørgaard en anderen, biedt Stijl een variatie aan collecties uit het noorden met elk seizoen mooie basics, speciale items en bijzondere accessoires. Hoog tijd dus voor een mannelijke variant. Met de opening van Stijl Men haalt Stijl exclusieve fashion items en inspiratie voor mannen uit Scandinavië naar Maastricht. Stijl Men vind je binnenkort twee deuren verder dan de Stijl Wyck dameswinkel aan de Wycker Brugstraat 52. Net als bij de dames ook hier mode die functioneel, basic en sophisticated is. En die casual, classic of chique is en altijd stijlvol blijft. Van merken als Wood Wood, Mads Nørgaard, Libertine Libertine en Hope. Naast kleding kun je bij Stijl Men ook terecht voor accessoires, schoenen, tassen, verzorgingsproducten, fashionboeken en uiteraard volop styling advies voor hem. Dat alles in een passende, gemoedelijke en vooral ‘manvriendelijke’ sfeer waar een drankje en hapje op zijn tijd niet zullen ontbreken. 

STIJL FINE LIVING

‘Je stijl is een reflectie van jezelf. Dat zie je terug in de kleding die je draagt maar ook in de omgeving waar je op je best bent: je huis en je interieur’. Vanuit die gedachte heeft Chantal Peeters de link gelegd naar Scandinavisch design voor in huis en gaat voor hen met de opening van Stijl Fine Living in samenwerking met Flinders een langgekoesterde wens in vervulling. Stijl Fine Living vind je op de eerste verdieping in het pand waar ook Stijl Men gevestigd is. Het wordt een showroom annex woonwinkel met uitsluitend Scandinavische labels waaronder Hay, Muuto, Ferm Living en vele anderen. Je vindt er meubels, verlichting accessoires en meer.  Stijl werkt hiervoor samen met Flinders, een van Nederlands grootste online shops op het gebied van interieur design. Flinders heeft op dit moment alleen nog een woonwinkel in Zaandam. De samenwerking tussen Stijl en Flinders is voor Flinders de kans om ook in het zuiden van het land de vleugels uit te slaan. 

Wil je meer informatie over Stijl, Stijl Men of Stijl Fine Living, kijk dan op www.welovestijl.com

Share on Facebook