Volg mij overal!
Fashion / 140715

Fresh! We Are Labels x Eleven Paris

Een aantal maanden geleden is We Are Labels van start gegaan met het Amsterdam’s Finest project. In samenwerking met het internationale Franse modemerk ELEVENPARIS gaven ze creatieven de unieke kans om een design te ontwerpen voor op een limited edition sweater met als vrijwel enige richtlijn dat de woorden Amsterdam’s Finest erin verwerkt moesten worden. Na amper vier weken waren er meer dan 155 designs binnen van kunstenaars binnen en buiten Amsterdam.

Manuel Broekman x Amsterdam's Finest

Nu, een paar maanden later, is het winnende design van kunstenares Eva Verheul bekend gemaakt en is de trui in productie. Op 16 juli wordt de trui officieel gelanceerd en is hij online via Wearelabels.com en in de We Are Labels stores verkrijgbaar. Er worden maar 150 stuks gemaakt. Aangezien dit een Amsterdams creatief project is, heeft We Are Labels talentvolle meiden en jongens in Amsterdam gefotografeerd op mooie plekken in de stad en een aantal vragen over Amsterdam en hun talent gesteld. Dit is de Amsterdam’s Finest Crew en bestaat uit: 

 • Manuel Broekman (acteur)
 • Diorno Braaf (rapper DIO)
 • Thomás Goethals (DJ The Flexican)
 • Dolf van der Wal (voormalig Olympisch snowboarder)
 • Sam de Jong (regisseur)
 • Lex Wenneker (Nederlands baristakampioen)
 • Joris Bijdendijk (chef-kok Rijksmuseum)
 • Emanuelle Vos (DJ en model)
 • Iman Whitfield (creative)
 • Nicole Huisman (styliste ELLE)
 • Elise Boers (blogster BlondeTigers)
 • Nina Pierson (blogster VOGUE, oprichtster SLA)

De site is vanaf nu live: http://www.wearelabels.com/amsterdamsfinest

Share on Facebook