Volg mij overal!
Lifestyle / 120715

Must have! Mophie’s nieuwe Juice Pack

Mophie – het bedrijf achter de bestverkochte mobiele-batterijhouders in Noord-Amerika en innovator op het gebied van stroom- en opslagoplossingen voor mobiele apparaten – lanceert een reeks beschermende batterijhouders voor de iPhone® 6 en iPhone® 6 Plus. Deze productreeks bestaat uit de juice pack plus® for iPhone® 6 (meer dan 120% extra accuvermogen), juice pack air® for iPhone® 6 (meer dan 100% extra accuvermogen) en juice pack® for iPhone® 6 Plus (meer dan 60% extra accuvermogen). Gebruikers van deze juice packs kunnen 17 uur langer bellen, 12 uur langer browsen, meer dan 13 uur langer video’s bekijken en 60 uur langer naar muziek luisteren.

image004

‘Wij willen consumenten de mogelijkheid geven om onze juice packs te gebruiken met iedere nieuwe iPhone-generatie, en met deze nieuwste oplossing voor de iPhone 6 en iPhone 6 Plus is dat ons gelukt,’ zegt Daniel Huang, CEO en medeoprichter van mophie. ‘Sinds de lancering van de originele juice pack voor de eerste iPhone kunnen legio smartphonegebruikers niet meer zonder de batterijhouders van mophie. Omdat wij begrijpen hoe belangrijk dergelijke oplossingen zijn, blijft ons team zich richten op kwalitatief hoogwaardige oplossingen en de innovatieve ontwerpen die nodig zijn om deze sector vooruit te brengen.’

image006

De nieuwe productlijn is niet alleen platter en lichter, het duurzame ontwerp biedt volledige bescherming voor het hele apparaat. De juice pack air® for iPhone® 6 en juice pack® for iPhone® 6 Plus bieden robuuste en betrouwbare bescherming, bijvoorbeeld door de met rubber bedekte steunpunten binnenin de batterijhouder, die de telefoon beschermen tegen dagelijkse vallen en stoten. De juice pack plus® for iPhone® 6 is voorzien van mophie’s gepatenteerde Impact Isolation System – voor extra bescherming – dat bestaat uit schokabsorberende bumpers die de smartphone beschermen tegen de meest krachtige stoten.

 

Alle modellen zijn uitgerust met quick-charge- en pass-through-technologie, zodat gebruikers hun telefoon snel en gelijktijdig kunnen synchroniseren en opladen. De strategisch geplaatste en naar voren gerichte luidsprekers zorgen voor een optimale geluidskwaliteit. De batterijhouder zelf is voorzien van een pass-through volumeregelaar, een muteknop en een aan-/uitknop die perfect aansluiten op het design van de iPhone.

 

De mophie juice pack®-lijn voor iPhone® 6/6 Plus is voor een consumentenadviesprijs vanaf € 109,95  te koop via www.mophie.com

Share on Facebook