Volg mij overal!
Lifestyle / 030715

Must have! Hästens’ Hangmat

De zomer is begonnen! Met de aanhoudende zomerhitte, oplopende temperaturen en langere dagen, worden de stranden massaal bezocht. Het is weer tijd om lekker naar buiten te gaan en plannen te maken voor de zomervakantie.

Schermafbeelding 2015-07-03 om 05.47.56

ZOMERPROOF MET RUIME, STABIELE, LUXE HANGMAT

Om het zomerse gevoel compleet te maken, brengt Hästens dit jaar de ultieme zomeraccessoire op de markt: de Hästens hangmat. Met de hangmat kun je nu ook buiten je slaapkamer even helemaal ontspannen en genieten van het comfort en de kwaliteit van Hästens.

De exclusieve Hästens hangmat is te herkennen aan de karakteristieke blauw-witte ruit en is net als alle Hästens bedden gemaakt van 100% natuurlijk materiaal (katoen). De ademende stof van de hangmat zorgt voor de benodigde verkoeling tijdens de zomerhitte.

Schermafbeelding 2015-07-03 om 05.48.11

En of het nu samen met je gezin is, alleen of met een partner; met de ruime afmeting van 210 x 140 cm is er altijd genoeg ruimte om te relaxen.

Schermafbeelding 2015-07-03 om 05.48.22

OVER HÄSTENS BEDDEN

Al sinds 1852 wijdt Hästens zich aan de beste nachtrust. De vakmensen in onze fabriek in Köping, Zweden, verfijnen ons werk al generaties lang. Elk bed is op maat gesneden en met de hand gemaakt van alleen de beste natuurlijke materialen. Met vestigingen in 36 landen en meer dan 200 partners in Europa, Azië en Amerika, is het kleine familiebedrijf uitgegroeid tot een wereldwijde producent en leverancier van eersteklas bedden. Kijk voor meer informatie op www.hastens.com.

Share on Facebook